Wij bouwen maatwerk software met impact, van design tot realisatie.

Schaalbare digitale producten die het verschil maken.

IT22 bouwt doordachte en toekomstbestendige software op basis van de nieuwste technologieën. Van scratch of met herbruikbare modules, wij begeleiden je in begrijpbare taal naar een kwalitatief eindproduct.

Geef het ontwikkelproces en denkwerk uit handen aan ons team van creatieve, strategische en technische experts zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf. Samen maken we jouw digitale ambities waar.

Onze diensten

Hoe gaan we te werk?

Het proces van software ontwikkeling

We kijken eerst goed naar je huidge situatie, waar sta je als organisatie, hoe ziet de huidige IT infrastructuur eruit, hoe zijn de bedrijfsprocessen ingericht, wat zijn de ambities en bedrijfsdoelen en niet te vergeten, wat doet de concurrentie. Veel vragen waar we elkaar uitdagen en inspireren.

De basis voor een succesvolle software ontwikkeling is het definiëren van een doordachte productstrategie. Wij werken volgens de Lean Agile principes waarbij de productstrategie gedurende het project kan worden bijgesteld, dit neemt niet weg dat er duidelijke doelstellingen worden gedefinieerd. Deze vormen de basis voor de projectaanpak en het functioneel ontwerp.

Zodra wij een duidelijk beeld hebben van het gewenste product beginnen we met het UI/UX design en definiëren het functioneel en technisch ontwerp. De customer journey’s worden uitgespit en customer stories bepaald. Het ontwikkelen van software op maat biedt een geweldige kans om perfect in te spelen op de behoefte van de eindgebruiker. IT22 beschikt over de juiste specialisten en ervaring om samen met jouw het product naar wens te realiseren.

In deze fase gaan de techneuten aan de slag, vaak wordt er gekozen om te werken naar een Proof of Concept (POC) of naar een Minimum Viable Product (MVP). Dit is een eerste versie van je product die alle essentiële functionaliteiten behelst waarmee je de markt op kunt. Vanuit hier kan je direct feedback verzamelen van eindgebruikers en kunnen we verder bouwen aan nieuwe functies. Dit is een beproefde methode om snel maar gedegen een product op de markt te lanceren.

Een digitaal product is nooit echt af, dit wordt ook wel Application Lifecycle Management genoemd. Software heeft onderhoud nodig, change management, verbetering, optimalisatie, koppelingen en schaalbaarheid. De juiste infrastructuur en resources (hosting). Dit is een vakgebied die wij goed beheersen en tevens aanbieden voor software ontwikkeld door derden. Alles draait om ontzorgen zodat u kunt ondernemen.

Het juiste team

Het hebben van goede ervaren developers is de basis  maar er is meer nodig om een software ontwikkel project succesvol te laten slagen. Onze software architecten hebben de ervaring in verschillende industrieën en passen dit toe in uw project.

Bedrijfsprocess worden in kaart gebracht en kansen voor optimalisatie, automatisering en commercie worden kritisch bekeken.

Onze klanten
Fortes energy systems
Ecotir
Morrisons
Pana vastgoed
Coventry building society
Virgin media

Klaar voor de volgende stap?

Bel ons

En krijg direct een beeld van de mogelijkheden

Stuur ons een bericht

En krijg binnen 24 uur een antwoord of we plannen direct een eerste kennismaking

Bezoek ons

En maak kennis met ons team onder het genot van een bakje koffie