Technisch
Applicatie
Beheer

De inzet van technisch applicatie beheer is essentieel om grote incidenten te voorkomen en/of af te handelen en om de ononderbroken beschikbaarheid van uw software te waarborgen. Beschikbaar on-demand als onderdeel van de IT22 servicedesk.

Technisch Applicatie Beheer
TAB

Technisch Applicatie Beheer (TAB) zorgt ervoor dat de ontwikkelde applicaties volledig up-and-running zijn en ook blijven. Dit is met name van belang voor bedrijfskritische applicaties aangezien deze 24/7 operationeel moeten zijn. Met technisch applicatie beheer van IT22 heeft uw organisatie de beschikking over zeer ervaren engineers die de achterliggende technologie en infrastructuur van de applicatie onder handen nemen.

Waarom is Technisch Applicatie Beheer Belangrijk?
Alleen het ontwikkelen van een softwareoplossing is niet voldoende. Specifieke aandacht is nodig voor: data moet in eigendom zijn, functionele wijzigingen moeten worden geëvalueerd, tweede- of derdelijnsondersteuning aan gebruikers en - last but not least - het afhandelen van de operationele activiteiten met betrekking tot technisch onderhoud, wijzigingen en incidenten.

Belangrijkste Aandachtsgebieden

Applicaties
Uiteraard staan applicaties centraal bij TAB. Nieuwe versies in gebruik nemen en zorgen voor dagelijkse operaties, Dit omvat een breed scala aan activiteiten, zoals het opzetten en configureren van omgevingen, het in productie brengen van software en dagelijkse monitoring om mogelijke storingen te voorkomen en op te lossen.
Middleware
Middleware is software die gemeenschappelijke services en mogelijkheden biedt aan applicaties buiten wat wordt aangeboden door het besturingssysteem. Gegevensbeheer, applicatie services, berichtenuitwisseling, authenticatie en API-beheer worden allemaal door middleware afgehandeld. Middleware helpt ontwikkelaars om applicaties efficiënter te bouwen. Het fungeert als het bindweefsel tussen applicaties, data en gebruikers.
Platformen
Met meerdere cloudplatforms/omgevingen heb je toegewijde specialisten nodig die deze complexiteit aankunnen en ervoor zorgen dat de juiste beslissingen worden genomen. Een voorbeeld is Platform as a Service (PaaS) gebaseerde cloudomgevingen waar open-source API-structuren worden gebruikt op basis van representation state transfers (REST).
Cloud Management
Applicaties draaien niet automatisch in de Cloud, er zijn een breed scala aan diensten nodig om te zorgen voor een juiste en optimale configuratie van uw cloudomgeving. Cloud applicatie beheer voor platforms (CAMP) is een oplossing die speciaal is ontworpen voor op PaaS gebaseerde cloudomgevingen.

IT22 Service Desk

Onderhouden en verbeteren van uw systemen en infrastructuur 3 specialisaties van de service desk waarop u kunt vertrouwen

Geïnteresseerd in Technisch Applicatie Beheer ?