We take care of web development while you are focusing on business

Web en Enterprise Portal Ontwikkeling

IT22 bouwt portals voor B2B, B2C, media, e-learning en andere toepassingen. Web portals verhogen de interactie tussen de gebruikers en uw bedrijf, stroomlijnen het sales process en dragen bij aan meer omzet. Enterprise portals zorgen voor een goede intranet/extranet infrastructuur, betrekken de medewerkers en verhogen de samenwerking.

Cross Platform Applicatie Ontwikkeling

Tegenwoordig moet software toegangkelijk zijn op het gehele hardware ecosysteem, gebruikers wensen dezelfde functionaliteit op zowel desktop als mobiele devices. Onze developers hebben ruime ervaring met native en hybrid applicaties op alle gangbare platformen zoals Windows, Linux, iOS en android.

Goed doordachte (UX) en (UI)

Onze insteek is het bouwen van snelle en intuitieve applicaties met een minimalistische interface. Gebruikers komen en gaan. Om gebruikers te behouden moet je zorgen voor een efficient doordachte gebruikers ervaring. Van simpele onboarding tot een verfijnd design en uitstekende prestaties middels hoge code kwaliteit. Voldoet uw app aan deze voorwaarden?

Zorgeloos ontwikkelings process

Ongeacht hoe goed een product idee is, het ontwikkelingsprocess kan zeer moeizaam verlopen. Wij hebben de ervaring zodat u geen onnodige tijd verliest. Aan het begin van een project ontvangt u een communicatie plan, zodat u exact weet hoe wij werken, communiceren en het proces managen. Gedurende het project houden wij u op de hoogte met regelmatige updates.

Top Development Team

Het maakt niet uit in wat voor taal u programmeurs zoekt, van Node.js, angular tot aan PHP oplossingen, IT22 stelt een team samen specifiek op uw wensen. Wij combineren de beste specialisten in cross functionele teams ondersteund door onze QA afdeling. IT22 garandeert dat het eind product voldoet aan de hoogste kwaliteits eisen.

Bespaar tijd en kosten

Wij zijn in staat om uw web app 2 tot 3 keer sneller te lanceren in vergelijking met traditionele software ontwikkelings bedrijven. We beginnen met een scoping workshop om uw business, ideeen, visie, doelstellingen en klanten behoeftes beter te begrijpen. Vervolgens stellen wij een app ontwikkelings roadmap op tesamen met de belangrijkste mijlpalen. Direct hiena begint de ontwikkeling, de scope wordt dynamisch aangepast waar nodig en op basis van periodieke feedback worden prioriteiten opgesteld.

Wilt u een web applicatie ontwikkelen?
Bel 010-53 000 11 of laat een bericht achter:

Bezig met laden...

We hebben uw e-mail ontvangen en nemen binnenkort contact met u op.

© 2018-2021 IT22, All Rights Reserved.