Waarom IT22

Een groeiend aantal bedrijven heeft moeite om geschikt IT personeel te vinden, zowel op project basis als op full-time basis. Het vinden van developers met de juiste ervaring, kwalificaties, werk ethiek alsmede salaris niveau blijft een uitdaging. Onze unieke aanpak lost deze uitdagingen voorgoed op en bied daarnaast een aantal extra voordelen.

U zoekt developers?

Neem Contact op

Hoe gaan wij te werk?

In een paar stappen de juiste developer vinden.

Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief hoogwaardige software oplossingen middels individuele of team inspanningen. De klant staat voorop en dient zoveel mogelijk ontzorgt te worden. Mensen maken het verschil vandaar dat wij alleen met gedreven ervaren IT professionals  werken zodat u zich weer kan focussen op uw business.

1

U bent op zoek naar een IT specialist of een heel ontwikkelingsteam voor uw project.

1) Welke technologie gebruikt u ?
2) Wat voor type specialist zoekt u ?
3) Welke specifieke eisen heeft u / vaardigheden zoekt u ?

Vertel ons waar u naar op zoekt bent via het contact formulier of bel direct met een van onze consultants. Gaat het om een specifieke developer of wilt u een multi disciplinair development team? Zodra wij de functie omschrijving of project eisen ontvangen komen wij binnen 24 uur bij u terug om dit nader te bespreken en een passende oplossing voor u te vinden.

2

Wij vinden de juiste specialist voor u binnen ons development team.

Nadat wij uw behoeftes hebben geinventariseerd zal IT22 u informeren over de beschikbaarheid van de gevraagde developer.

a) De specialist is beschikbaar en kan direct starten
b) Wij hebben de benodigde specialist in ons team en deze is beschikbaar binnen een bepaalde tijdsbestek.
c) De specialist is niet beschikbaar , wij gaan verder voor u opzoek binnen ons internationaal netwerk.

3

Zorgeloos inhuren van developers.

Wij zijn pas tevreden indien u als klant 100% tevreden bent. Wij bieden derhalve een unieke garantie aan voor inzet van remote developers.

IT22 heeft een pool van ervaren developers die geselcteerd, getest en opgeleid zijn om aan onze hoogste development eisen te voldoen. Wij zijn derhavle overtuigd dat ze ook aan uw verwachtingen voldoen. Mocht het blijken dat u niet helemaal tevreden bent met een developer gedurende de eerste twee weken dan zal IT22 u geen kosten in rekening brengen en zorgen voor een andere developer.

4

De IT specialist wordt onderdeel van uw team.

IT22 spreekt met u de samenwerkingsvoorwaarden af en stemt de verwachtingen af met de desbetreffende developer. De specialist wordt vervolgens aan u voorgesteld en is direct beschikbaar. Na het ondertekenen van het contract bent u klaar om de specialist in te zetten op uw project. Tegelijkertijd zal er vanuit IT22 een project manager aangesteld worden om een vlekkeloos proces te garanderen.

U zoekt developers?

Neem Contact op

Wat doen wij anders ?

Mensen maken het verschil

IT22 is een software ontwikkelingsbedrijf uit Nederland. Wij werken met een pool van +150 remote developers die door ons persoonlijk zijn geselecteerd en getraind om u de hoogst mogelijke kwaliteit en efficiëntie te kunnen bieden. Onze professionals worden ingezet als individu of in team verband op uiteenlopende projecten in binnen en buitenland.

Onze specialisten staan voor u klaar.

Maak gebruik van ons uitgebreid netwerk van IT specialisten in binnen en buitenland. Inzetbaar als remote developer of op locatie.

Gedetaileerde documentatie

Nog nooit zijn wij aan een project begonnen zonder het eerst te documenteren. Goede documentatie is de basis voor een succesvolle uitvoering. Indien de verwachtingen gedurende het proces duidelijk zijn leidt dit tot een beter resultaat. Wij gebruiken deze documentatie om de voortgang te monitoren en de resultaten te toetsen t.a.v. deadlines.

Innovatieve Technologie

De wereld van IT verandert in een hoog tempo. Wij omarmen innovaties en testen graag nieuwe technologie en methodes. Om voorop te blijven dien je altijd nieuwsgierig te blijven, verder te kijken dan de rest en open staan voor verandering. Onze focus is het leren en implementeren van de laatste trends welke een voorsprong geven op de concurrentie.

Wij gaan niet voor de korte route

Uitstekende resultaten worden bereikt door intensieve inspanning, doorzettingsvermogen en laser focus. Er is simpelweg geen makkelijke manier om uitzonderlijke resultaten te behalen. Onze developers zijn van begin tot eind betrokken bij elke fase van uw project. Verbluffende resultaten neerzetten duurt duren even, maar op het eind is het meer dan waard.

Alleen de beste developers

Ons team van ervaren ontwikkelaars is zorgvuldig geselecteerd. We werken alleen met zeer gemotiveerde professionals met aantoonbare ervaring in softwareontwikkeling en probleem oplossend vermogen. Locatie van iemand is niet belangrijk, het zijn de resultaten die tellen.

Partnerships

Onze developers beschouwen zichzelf als een uitbreiding van uw organisatie. Dit betekent dat we er altijd naar streven waarde toe te voegen in elke stap van het project. Uw bedrijfsinzichgten gecombineerd met developers die denken en doorpakken zorgt voor een echte partnership. Uiteindelijk zijn wij pas succesvol als uw project succesvol is.

Data focus

We observeren, luisteren en analyseren eerst om een weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Wij houden van informatie die wordt ondersteund door feiten en cijfers. De gebruiker van de uiteindelijke software en applicaties staat voor ons centraal. Wij streven daarom naar het optimaliseren van de ervaring van uw klanten middels data gestuurde besluitvorming.

Let’s talk

Heeft u een idee, nieuw project of een digitale uitdaging ? Wilt u even sparren, wij horen graag van uIT22 B.V.
Jacques Dutilhweg 333
3065 HJ, Rotterdam